Първоначално публикувано от kuker
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за аербег централа
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАбе само като ги ремонтирате тез елементарни централки внимавайте някой ден по елементарен начин да не ви нокаутира еърбега в движение че тогава ше спестите многоИ според мен по добре да не работи отколкото да се чудя в кой момент ше ме препарира без причина
sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАбе само като ги ремонтирате тез елементарни централки внимавайте някой ден по елементарен начин да не ви нокаутира еърбега в движение че тогава ше спестите многоИ според мен по добре да не работи отколкото да се чудя в кой момент ше ме препарира без причина
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНищо не искам да кажа - казвам какво съм направил, извода е по желание.....sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеАз няма как да си направя изводи без диагностика.За това питам какво показва компа.
Показва същата грешка, която е била на същото еку, на другата кола...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщениеДобре Бобо обоснови се поне. Обясни ми какво се ремонтира в конзолата и защо според теб може да се отвори еърбега т.е. какво от ремонта може да отвори еърбега.Вие на вашите си коли можете да ги правите колкото си искате
Само внимавайте че гледам алфите могат и да летят и кацат по покривите
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениеКакто всяко друго нещо и това се прави и ремонтира, иначе дай да не правим нищо по-колите си, форума също е за това да си помагаме, кой с каквото може0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеИзобщо няма да се обосновавам! Тези системи в колата еърбега и спирачките са системи с висока сигурност които аз лично ремонтирам само ако съм 100% сигурен че ще стане и е безопасноВие на вашите си коли можете да ги правите колкото си искате
Само внимавайте че гледам алфите могат и да летят и кацат по покривите
Нищо лично брат, просто моето мнение по въпроса. Принципно знам, че си много по-голям капацитет от мен, но тук мнението ми е различно от твоето.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда - разбрах.....
Показва същата грешка, която е била на същото еку, на другата кола....sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщениеБобо сори пич, но не мога да се съглася с теб ако не ми кажеш кое конретно е опасното в ремонта на еърбега. На мен ми обясниха, че ремонта се систои в смяната на чип който гори обикновенно. Така, че дали ще сменя чипа или конзолата, според мен е едно и също, само дето едното е малко по-евтино. А по твойта логика излиза, че ако спукам гума трябва да я сменя с нова защото при висока скорост може да се спука примерно.
Нищо лично брат, просто моето мнение по въпроса. Принципно знам, че си много по-голям капацитет от мен, но тук мнението ми е различно от твоето.
Всеки има право на мнениеАз пък не съм съгласен с теб
И не се чувствам длъжен да ти обеснявам защо
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеНе, аз имах в предвид дали цялата система се държи нормално, има ли връзка между беците и централата и каквото още трябва?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеВсеки има право на мнениеАз пък не съм съгласен с теб
И не се чувствам длъжен да ти обеснявам защо
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеЩом казваш успех ти желая !
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи че нормално си беше, при контакт не изкочиха други грешки, колата запали, изгасих, пак запалих, никакви проблеми.....ся ако питаш дали нарочно съм предизвикал някоя грешка за да видя дали ще отчете, не съм задълбал чак толкова....но се конектна за централата, ако не можешще Диага щеше да отчете невъзможност за връзка.....sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщениеАми не виждам смисъл защо изобщо писа тогава. Нали пишем в този форум за да си помагаме и да се учим един от друг или не? То е ясно, че не си длъжен, но не мисля, че е коректно от твоя страна да се държиш така.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
Comment